Kijk hier voor de actuele wachttijden. 

CORONA UPDATE

De overheid heeft op maandag 23 maart wederom verscherpte maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus in Nederland afgekondigd. Kiek! heeft kort daarna opnieuw bepaald wat dit voor ons als medewerkers en voor u als cliënt/bezoeker betekent. Wij volgen  nauwkeurig de richtlijnen van het kabinet en het RIVM. 

Onze zorg gaat door!

Wij gebruiken Therapieland voor beeldbellen. Zo kunnen therapeut en cliënt/gezin de behandeling samen voortzetten.

Bent u nieuw hier? U kunt nu aanmelden. Of bel 0118-625556 voor informatie.

Onze medewerkers voldoen aan strenge regels. Zo mogen zorgmedewerkers niet naar het buitenland reizen, moet iedereen de hygiëneregels in acht nemen, en mogen medewerkers bij koorts en/of verkoudheid niet komen werken. 

Hoe werkt dat concreet?

U leest hieronder wat onze maatregelen concreet voor u betekenen. Voor al deze maatregelen geldt dat deze duren tot 1 juni 2020.

  • Alle afspraken gaan door, veelal via beeldbellen. Wij gebruiken goed beveiligde software voor beeldbellen.
  • Waar de behandeling face-to-face contact vereist neemt de behandelaar contact met u op samen om af te stemmen.

Hoe werkt beeldbellen?

Bij beeldbellen kunnen de behandelaar en u (en/of uw kind) elkaar via een beveiligde verbinding zien en met elkaar praten. Het is dan net alsof u in dezelfde ruimte zit, maar dan zonder besmettingsgevaar. Beeldbellen kan vanaf thuis of vanaf een andere plek met internetverbinding. Het kan vanaf een computer, smartphone of tablet. De link waarop u moet klikken en de eenvoudige instructies volgen in dat geval in een persoonlijke e-mail. U ontvangt die e-mail van uw behandelaar. Er kunnen 4 mensen tegelijk deelnemen aan het gesprek, ieder op een eigen computer, tablet of telefoon. Tip: ga allemaal in aparte ruimtes van het huis zitten, zodat u allen goed verstaanbaar blijft.

Echt ziek?

Wanneer u of uw kind door ziekte niet in staat is om de afspraak na te komen, ook niet via telefoon of beeldbellen, en het is niet passend of mogelijk om een ander gezinslid de afspraak te laten nakomen, kan de afspraak worden afgezegd via onderstaand nummer.

Wanneer ontvangt u een rekening?

Bij afzeggingen korter dan 24 uur voor de afspraak, geldt het reguliere Kiek! beleid: wij sturen bij te late afmelding een rekening van 35 euro per sessie van 45 minuten. Eventueel kan de afspraak met een ander gezinslid wel doorgaan, telefonisch danwel via beeldbellen. In dat geval wordt de afspraak niet in rekening gebracht.

Bel bij twijfel naar het secretariaat via 0118-625556 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tot slot

We hebben de komende tijd ieders inzet extra hard nodig om verspreiding van het corona virus te voorkomen. Neemt u daarom allen goed de hygiènemaatregelen van de Nederlandse overheid in acht. Bij vragen hierover verwijzen wij door naar de website van het RIVM

We houden u uiteraard op de hoogte van alle ontwikkelingen. Op deze website kunt u ons beleid volgen.

Alvast hartelijk bedankt voor uw inzet en graag tot ziens bij Kiek!

Met vriendelijke groeten,

Het Kiek! Team in Goes en Middelburg