Middelburg (Postadres en hoofdlocatie)
Herenstraat 18
4331 JT Middelburg

Goes
Kloetingseweg 48

4462 BA Goes

Terneuzen 
Mr J.F. Haarmanweg 25
4538 AN Terneuzen

Tijdens de feestdagen (2de paasdag, 2de pinksterdag, hemelvaartsdag, koningsdag en 1e en 2e kerstdag) is ons secretariaat gesloten. Voor dringende gevallen kunt tijdens deze dagen contact opnemen met de huisarts.

Op vrijdag 11 mei en vrijdag 15 juni is ons secretariaat ook gesloten. Als u op deze dagen de behandelaar van uw zoon of dochter wilt bereiken kunt een mailtje sturen naar de behandelaar. Het e-mailadres van de behandelaar is de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor alle vestigingen neemt u contact op met Kiek! Middelburg: 0118 - 62 55 56

Het secretariaat is op maandag aanwezig van 08.30 uur tot 16.30 uur, op dinsdag t/m donderdag van 08.30 uur tot 17.00 uur en op Vrijdag van 08.30 tot 13.00 uur. 

 

Faxnummer: 0118-624081

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zorgmail (alleen voor huisartsen): Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Voor aanmeldingen vragen wij u het aanmeld formulier zo volledig mogelijk in te vullen; het secretariaat zal na ontvangst contact opnemen. 

Daarnaast kunt u ook een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. sturen voor eventuele vragen of opmerkingen. Uw bericht proberen wij zo snel mogelijk te beantwoorden. Ook geven we op onze website regelmatig informatie over nieuwe cursussen, groepssessies en nieuwtjes.


Kiek! Praktijk voor Kinder- en Jeugdpsychologie weergeven op een grotere kaart

Met de auto
Klik in de kaart van de vestiging voor een routebeschrijving.

Met het openbaar vervoer
Wilt u liever met het openbaar vervoer? Bereken uw route met de 9292 planner.