Met de auto
Vanaf de A 58 richting Middelburg rijden. De afslag Middelburg nemen en over de (hef-) brug rechts voorsorteren. Direct nadat u rechtsaf geslagen bent (u heeft nu de rechtbank aan uw linkerhand) sorteert u links voor en rijdt naar de parkeergarage van de Kousteensedijk. U loopt vervolgens de loopbrug over het water over, steekt bij de stoplichten over, gaat rechtsaf en neemt de derde straat links, de Herenstraat. Ook kunt u nadat u na de brug direct rechtsaf geslagen bent doorrijden tot de draaibrug bij het station (aan uw rechterhand). U gaat daar linksaf, vervolgens weer linksaf en u parkeert bij of onder de Zeeuwse bibliotheek. U loopt de brug over , gaat even naar links en dan heeft u de Herenstraat aan uw rechterhand.

Trein
Met de trein gekomen loopt u vanaf het station hetzelfde traject, dus over de brug etcetera De Herenstraat ligt tussen de bibliotheek en de winkelstraat de Lange Delft.

Middelburg:

Postadres, hoofdlocatie en behandelaren team Middelburg
Herenstraat 18, 4331 JT Middelburg

 

• Klik hier voor de locatie Middelburg en een routebeschrijving »»

 

Goes:

Behandelaren van Team Goes
Medisch Centrum Goes, Van Dusseldorpstraat 32, 4461 LV Goes

 

• Klik hier voor de locatie Goes en een routebeschrijving »»

 

Met het openbaar vervoer
Wilt u liever met het openbaar vervoer? Bereken uw route met de 9292 planner.


Kantooruren
Het secretariaat is aanwezig op maandag t/m donderdag van 08.30 uur tot 17.00 uur en op vrijdag van 08.30 tot 12.30 uur. 

- Tijdens de feestdagen (2de paasdag, 2de pinksterdag, hemelvaartsdag, koningsdag en 1e en 2e kerstdag) is ons secretariaat gesloten. 

Voor dringende gevallen kunt u tijdens deze dagen contact opnemen met uw huisarts.


Contactgegevens
Als u een vraag voor uw behandelaar heeft kunt u eventueel een mailtje sturen naar uw behandelaar. Het e-mailadres van de behandelaar is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor alle vestigingen neemt u contact op met Kiek! Middelburg: 0118 - 62 55 56  

Faxnummer: 0118-624081

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zorgmail (alleen voor zorgprofessionals): Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Voor aanmeldingen vragen wij u het aanmeld formulier zo volledig mogelijk in te vullen; het secretariaat zal na ontvangst contact opnemen. 

Daarnaast kunt u ook een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. sturen voor eventuele vragen of opmerkingen. Uw bericht proberen wij zo snel mogelijk te beantwoorden. Ook geven we op onze website regelmatig informatie over nieuwe cursussen, groepssessies en nieuwtjes.