Middelburg:

Postadres en hoofdlocatie
Herenstraat 18
4331 JT Middelburg

Goes:

Behandelaren van Team Goes*
Medisch Centrum Goes
Van Dusseldorpstraat 32
4461 LT Goes

Psychiater
Praktijk Veldzigt
Kloetingseweg 48
4462 BA GoesDe psychiater blijft wel gewoon aan de Kloetingseweg 48 gevestigd. Psychiatrische consulten vinden daar plaats (bij Praktijk Veldzigt).

 

Van maandag 24 december t/m dinsdag 1 januari zijn wij gesloten. Voor dringende gevallen kunt u deze dagen contact opnemen met de huisarts.

Tijdens de feestdagen (2de paasdag, 2de pinksterdag, hemelvaartsdag, koningsdag en 1e en 2e kerstdag) is ons secretariaat gesloten. Voor dringende gevallen kunt tijdens deze dagen contact opnemen met de huisarts.

Als u een vraag voor uw behandelaar heeft kunt u eventueel een mailtje sturen naar uw behandelaar. Het e-mailadres van de behandelaar is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor alle vestigingen neemt u contact op met Kiek! Middelburg: 0118 - 62 55 56

Het secretariaat is aanwezig op maandag t/m donderdag van 08.30 uur tot 17.00 uur en op vrijdag van 08.30 tot 12.30 uur. 

 

Faxnummer: 0118-624081

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zorgmail (alleen voor zorgprofessionals): Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Voor aanmeldingen vragen wij u het aanmeld formulier zo volledig mogelijk in te vullen; het secretariaat zal na ontvangst contact opnemen. 

Daarnaast kunt u ook een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. sturen voor eventuele vragen of opmerkingen. Uw bericht proberen wij zo snel mogelijk te beantwoorden. Ook geven we op onze website regelmatig informatie over nieuwe cursussen, groepssessies en nieuwtjes.


Kiek! Praktijk voor Kinder- en Jeugdpsychologie weergeven op een grotere kaart

Met de auto
Klik in de kaart van de vestiging voor een routebeschrijving.

Met het openbaar vervoer
Wilt u liever met het openbaar vervoer? Bereken uw route met de 9292 planner.