Team Goes gaat verhuizen!

Vanaf 3 September zijn de behandelaren van Team Goes gevestigd in het Medisch Centrum Goes aan de van Dusseldorpstraat 32.

De psychiater blijft wel gewoon aan de Kloetingseweg 48 gevestigd. Psychiatrische consulten vinden daar plaats, ook na 3 September (bij Praktijk Veldzigt).

 

Vacature

Wij hebben binnen onze instelling diverse nieuwe behandelaren nodig. Kijk voor meer informatie bij vacatures.

Achmea/Zilveren Kruis clienten van 18 jaar en ouder

Wij kunnen helaas geen clienten meer aannemen die bij de Achmea/Zilveren Kruis verzekerd zijn en 18 jaar of ouder zijn, dit i.v.m. budgetoverschrijding.

Dit bericht geldt niet voor clienten van andere zorgverzekeraars of clienten die 18 jaar of jonger zijn, en ook niet voor clienten die 18 jaar worden tijdens de behandeling.

Nieuw: JONK!

Jonk! is onze nieuwe instelling die inhoudelijk vergelijkbaar is met Kiek!, maar wel een iets andere doelgroep tegemoet komt. Jonk! sluit volledig aan bij uw individuele wensen en behoeften. Er is geen verwijzing van de huisarts nodig en vaak kan er daardoor op verzoek van ouders (en/of de client zelf) veel meer maatwerk geleverd worden. Deze zorg is niet opgenomen in het basispakket en wordt daarom niet vergoed door de zorgverzekeringen of de gemeente. Die flexibiliteit kan voordelen bieden voor diegenen die bij ons om hulp vragen. Bekijk daarom snel de website: JonkZeeland.nl

Schermafbeelding 2018 05 28 om 09.28.32