Bella Wisse is klinisch psycholoog (BIG), orthopedagoog, gedragstherapeut (VGCT), emdr therapeut (zie www.emdr.nl) en is kinder- en jeugdpsycholoog-specialist (NIP). Zij heeft zich gespecialiseerd in therapieën aan kinderen en jeugdigen tot 25 jaar en in neuropsychologisch onderzoek. 

image 2017 10 19 4

Eva Wisse studeerde in 2006 af aan de Tilburgse School voor Politiek en Bestuur (Master), werkte enkele jaren bij de Rijksoverheid als beleidsmedewerker, en promoveerde daarna aan de Universiteit van Tilburg als bestuurskundige. Eva is lid van het Kiek! bestuur en houdt zich fulltime bezig met bestuurlijke en financiële zaken.

Ineke Rijken

Ineke Rijken is Psychiater / psychotherapeut. Na haar studie Geneeskunde in Maastricht heeft zij de specialisatie tot psychiater in Tilburg gedaan. Ten aanzien van het vak heeft zij een brede interesse met een verdere specialisatie ten aanzien van ontwikkelingsstoornissen en persoonlijkheidsproblematiek.

 

Anika Duitemeijer is GZ-psycholoog en werkt zowel in de vestiging Terneuzen als Middelburg. Anika werkt vanuit een cognitief-gedragstherapeutisch en/of systeemtherapeutisch kader. Zij heeft ruime ervaring opgedaan in de jeugd GGZ en kinderrevalidatie. Kinderen met trauma worden door Anika behandeld door middel van EMDR.

Leonie Klaasse- de Koster is orthopedagoog en GZ-psycholoog. Leonie werkt zowel in de vestiging Middelburg als Goes. Ze doet psychologisch onderzoek bij kinderen en jongeren, voert individuele behandelingen en groeps-behandelingen uit en begeleidt ouders d.m.v ouderbegeleiding.

Samantha Sinke

Samantha Sinke is psycholoog, gespecialiseerd in kind en jeugd en werkzaam in de vestiging in Middelburg. Ze heeft zich met name toegelegd in het observeren en behandelen van (jonge) kinderen door middel van spel en is opgeleid en gespecialiseerd in spelpsychotherapie. Uiteraard betrekt ze ook ouders in de behandeling of, wanneer nodig, het hele gezin.

image 2017 10 19 2

Danielle de Visser is psycholoog en gespecialiseerd in kinderen en jeugdigen. Zij bevindt zich 4 dagen per week op de vestiging Middelburg. Zij behandelt kinderen en jongeren met diverse problemen, onder andere ADHD en autisme. Tevens geeft zij begeleiding aan ouders. Danielle heeft inmiddels ervaring opgedaan met vele facetten van het behandelen van kinderen en jeugdigen en het begeleiden van ouders.

image 2017 10 19

Maartje Léon – van de Velde is psycholoog en gespecialiseerd in kinder en jeugdigen. Zij werkt zowel in de vestiging Middelburg als Terneuzen. Zij behandelt kinderen en jongeren met diverse problemen, onder andere met cognitieve gedragstherapie. Tevens geeft zij begeleiding aan ouders. Maartje heeft ruime ervaring opgedaan met het behandelen van kinderen en jongeren met een beperking en hun gezinnen.

image 2017 10 19 3

Wieke van Vliet is psycholoog en werkt op de vestiging in Middelburg. Hier behandelt ze kinderen en jongeren met uiteenlopende problemen. Wieke werkt vanuit een cognitief gedragstherapeutisch kader en betrekt waar nodig en waar mogelijk het systeem om het kind of de jongere heen. Ze behandelt onder andere kinderen met angst, trauma en AD(H)D.

simone website foto

Simone Bonte is psycholoog en werkt 4 dagen in de vestiging Kiek! Middelburg. Af en toe is ze ook een dagdeel voor Kiek! in het Medisch Centrum Goes te vinden. Ze heeft in juni 2017 de master Klinische Kinder- en Jeugdpsychologie aan Tilburg University behaald. Nu doet ze psychologisch onderzoek bij kinderen en jongeren, voert individuele- en groepsbehandelingen uit en begeleidt ouders door middel van ouderbegeleiding.

website foto astrid

Astrid de Lange

246x185 foto Ilona voor site

Ilona Oudenhuijsen

Wendy-Mohlmann-Koppejan

Wendy Möhlmann-Koppejan is orthopedagoog en behandelt kinderen en jongeren met diverse problemen vanuit een cognitief- gedragstherapeutisch en/of systeemtherapeutisch kader. Daarnaast geeft ze begeleiding aan ouders. Wendy heeft ruime ervaring opgedaan in de jeugd GGZ, maar ook in het werken met jongeren met een licht verstandelijke beperking en in cluster 2 problematiek (gehoor en/of spraak- taal en/of communicatieproblemen).

Foto binnenkort

 Nieuwe medewerker

image 2017 10 19 1

Imre In 't Veld is directiesecretaresse. Imre komt uit Schouwen-Duiveland en heeft haar opleiding aan Albeda College afgerond in 2016. Zij bemant op alle werkdagen het Kiek! secretariaat in Middelburg (op Vrijdag tot 13.00 uur). Imre is verantwoordelijk voor het plannen van intakes, het aannemen van de telefoon, beantwoorden van emails en het verwerken van administratie rondom de behandelingen bij alle Kiek! vestigingen.

Foto binnenkort

Enest Wanda - van Maasdam is stagiaire backoffice administrateur en financiële ondersteuning. Zij heeft in Jakarta, Indonesie de Bachelor Nederlandse Taal en Letterkunde afgerond en is daarna naar Nederland verhuisd. Zij doet nu de opleiding Bedrijfsadministratie aan het Scalda College.