Bella Wisse

Bella Wisse is klinisch psycholoog (BIG), orthopedagoog, supervisor NIP kind en jeugd, gedragstherapeut (VGCT), emdr therapeut (zie www.emdr.nl) en is kinder- en jeugdpsycholoog-specialist (NIP). Zij heeft zich gespecialiseerd in therapieën aan kinderen en jeugdigen tot 25 jaar en in neuropsychologisch onderzoek. 

Eva Wisse

Eva Wisse studeerde in 2006 af aan de Tilburgse School voor Politiek en Bestuur (Master), werkte enkele jaren bij de Rijksoverheid als beleidsmedewerker, en promoveerde daarna aan de Universiteit van Tilburg als bestuurskundige. Eva is lid van het Kiek! bestuur en houdt zich fulltime bezig met bestuurlijke en financiële zaken.

Ineke Rijken

Ineke Rijken is Psychiater / psychotherapeut. Na haar studie Geneeskunde in Maastricht heeft zij de specialisatie tot psychiater in Tilburg gedaan. Ten aanzien van het vak heeft zij een brede interesse met een verdere specialisatie ten aanzien van ontwikkelingsstoornissen en persoonlijkheidsproblematiek.

 

Anika Duitemeijer is GZ-psycholoog en is voor 1 dag in de week verbonden aan Kiek! Middelburg. Ze heeft daarnaast sinds kort een eigen praktijk in Terneuzen. Anika werkt vanuit een cognitief-gedragstherapeutisch en/of systeemtherapeutisch kader. Zij heeft ruime ervaring opgedaan in de jeugd GGZ en kinderrevalidatie. Kinderen met trauma worden door Anika behandeld door middel van EMDR.

Ilse foto voor website Fotor Fotor

Ilse van den Brande is Orthopedagoog en behandelt kinderen, jeugdigen en (jong) volwassenen voornamelijk op de vestiging in Middelburg. Ilse werkt vanuit een cognitief gedragstherapeutisch kader en ook vanuit de systeembenadering waarin het kind en de ouders/verzorgers samen aanschuiven in de behandelkamer.

Samantha Sinke

Samantha Sinke is psycholoog, gespecialiseerd in kind en jeugd en werkzaam in de vestiging in Middelburg. Ze heeft zich met name toegelegd in het observeren en behandelen van (jonge) kinderen door middel van spel en is opgeleid en gespecialiseerd in spelpsychotherapie. Uiteraard betrekt ze ook ouders in de behandeling of, wanneer nodig, het hele gezin.

image 2017 10 19 2

Danielle de Visser is psycholoog en gespecialiseerd in kinderen en jeugdigen. Zij bevindt zich 4 dagen per week op de vestiging Middelburg. Zij behandelt kinderen en jongeren met diverse problemen, onder andere ADHD en autisme. Tevens geeft zij begeleiding aan ouders. Danielle heeft inmiddels ervaring opgedaan met vele facetten van het behandelen van kinderen en jeugdigen en het begeleiden van ouders.

Maartje Léon - van de Velde

Maartje Léon – van de Velde is psycholoog en gespecialiseerd in kinder en jeugdigen. Zij werkt zowel in de vestiging Middelburg als Terneuzen. Zij behandelt kinderen en jongeren met diverse problemen, onder andere met cognitieve gedragstherapie. Tevens geeft zij begeleiding aan ouders. Maartje heeft ruime ervaring opgedaan met het behandelen van kinderen en jongeren met een beperking en hun gezinnen.

Wieke van Vliet

Wieke van Vliet is psycholoog en werkt op de vestiging in Middelburg. Hier behandelt ze kinderen en jongeren met uiteenlopende problemen. Wieke werkt vanuit een cognitief gedragstherapeutisch kader en betrekt waar nodig en waar mogelijk het systeem om het kind of de jongere heen. Ze behandelt onder andere kinderen met angst, trauma en AD(H)D.

simone website foto

Simone Bonte is psycholoog en werkt 4 dagen in de vestiging Kiek! Middelburg. Af en toe is ze ook een dagdeel voor Kiek! in Goes te vinden. Ze heeft in juni 2017 de master Klinische Kinder- en Jeugdpsychologie aan Tilburg University behaald. Nu doet ze psychologisch onderzoek bij kinderen en jongeren, voert individuele- en groepsbehandelingen uit en begeleidt ouders door middel van ouderbegeleiding.

Astrid de Lange

Astrid de Lange is psycholoog en behandelt kinderen, jeugdigen en (jong) volwassenen voornamelijk op de vestiging in Goes. Zij heeft ruime ervaring met diagnostiek en behandeling in de GGZ. Astrid werkt vanuit een cognitief gedragstherapeutisch kader en ook vanuit de systeembenadering waarin het kind en de ouders/verzorgers samen tijdens de behandelgesprekken aanwezig zijn. Ze behandelt onder andere kinderen met angst, stemmingsproblemen en autisme.

246x185 foto Ilona Oudenhuijsen

Ilona Oudenhuijsen is psycholoog en behandelt kinderen, jeugdigen en (jong) volwassenen voornamelijk op de vestiging in Goes. Zij heeft ruime ervaring met diagnostiek en behandeling in de GGZ. Ilona werkt vanuit een cognitief gedragstherapeutisch kader en ook vanuit de systeembenadering waarin het kind en de ouders/verzorgers samen tijdens de behandelgesprekken aanwezig zijn. Ze behandelt onder andere kinderen met onder andere autisme, AD(HD), stemmingsproblemen en angsten. Ilona is tevens onze klachtenfunctionaris.

Wendy-Mohlmann-Koppejan

Wendy Möhlmann-Koppejan is orthopedagoog en behandelt kinderen en jongeren met diverse problemen vanuit een cognitief- gedragstherapeutisch en/of systeemtherapeutisch kader. Daarnaast geeft ze begeleiding aan ouders. Wendy heeft ruime ervaring opgedaan in de jeugd GGZ, maar ook in het werken met jongeren met een licht verstandelijke beperking en in cluster 2 problematiek (gehoor en/of spraak- taal en/of communicatieproblemen).

Imre in 't Veld

Imre In 't Veld is directiesecretaresse. Imre komt uit Schouwen-Duiveland en heeft haar opleiding aan Albeda College afgerond in 2016. Zij bemant op alle werkdagen het Kiek! secretariaat in Middelburg (op Vrijdag tot 13.00 uur). Imre is verantwoordelijk voor het plannen van intakes, het aannemen van de telefoon, beantwoorden van emails en het verwerken van administratie rondom de behandelingen bij alle Kiek! vestigingen.

Foto binnenkort

Enest Wanda - van Maasdam is backoffice administrateur en financiële ondersteuning. Zij heeft in Jakarta, Indonesie de Bachelor Nederlandse Taal en Letterkunde afgerond en is daarna naar Nederland verhuisd. Zij doet nu de opleiding Bedrijfsadministratie aan het Scalda College. 

Foto binnenkort

Nieuwe Behandelaar