Wie zijn wij?

Het Kiek team

Bella Wisse-Verburg

Bella Wisse-Verburg

is klinisch psycholoog (BIG), orthopedagoog, supervisor NIP kind en jeugd, gedragstherapeut (VGCT), emdr therapeut (zie www.emdr.nl) en is kinder- en jeugdpsycholoog-specialist (NIP). Zij heeft zich gespecialiseerd in therapieën aan kinderen en jeugdigen tot 30 jaar en hun gezinnen.

Eelke Joosten

Eelke Joosten

is GZ-psycholoog en regiebehandelaar. Eelke werkt vanuit een cognitief-gedragstherapeutisch en systeemtherapeutisch kader en zet ook motiverende gespreksvoering, oplossingsgerichte therapie en schematherapie in tijdens de behandeling. Zij heeft ruime ervaring opgedaan in de volwassen GGZ. Kinderen, jongeren en jongvolwassenen met traumagerelateerde klachten worden behandeld door middel van EMDR. Eelke voert diagnostisch onderzoek uit naar persoonlijkheidsproblematiek en autisme spectrumstoornissen bij (jong)volwassenen.

Anne van Liere-Hospes

Anne van Liere-Hospes

Werkt als orthopedagoog in de vestiging van Kiek! In Goes. Ze heeft haar Master behaald aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en behandeld vanuit een cognitief gedragstherapeutische en systemische benadering. Daarnaast houdt ze zich bezig met psychologische onderzoeken.

Simone Bonte

Simone Bonte

is psycholoog en werkt 4 om 5 dagen in de vestiging Kiek! Middelburg. Ze heeft de master Klinische Kinder- en Jeugdpsychologie aan Tilburg University op zak, en daarna de post-master opleiding Cognitieve Gedragstherapie afgerond. Nu doet ze psychologisch onderzoek bij kinderen en jongeren, voert individuele- en groepsbehandelingen uit en begeleidt ouders door middel van ouderbegeleiding.

Renée Gutlich

Renée Gutlich

is psycholoog en behandelt kinderen en jongeren met diverse problemen vanuit een cognitief- gedragstherapeutisch en systeemtherapeutisch kader. Daarnaast geeft ze begeleiding aan ouders. Renée heeft de Master Klinische Kinder- en Jeugdpsychologie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam voltooid en daarna ervaring opgedaan in diagnostiek en het begeleiden van jongeren met matig tot zware verstandelijke beperking in combinatie met ontwikkelings- en gedragsproblematiek. Renée werkt zowel bij team Goes als bij team Middelburg.

Mirjam Schrier-Rovers

Mirjam Schrier-Rovers

is sinds 2008 werkzaam als speltherapeut. Ze heeft in de GGZ gewerkt en bij jeugdzorg. Ook heeft Mirjam enkele jaren een eigen praktijk gehad samen met een collega speltherapeut. Momenteel volgt Mirjam de opleiding Theraplay en hoopt ook op dat gebied wat voor Kiek! te kunnen gaan betekenen.

Marjan Ririhena-Sturm

Marjan Ririhena-Sturm

Werkt als systeemspecialist bij Kiek Zeeland Ze is werkzaam op beide locaties. In de behandeling staat de interactie tussen de aangemelde cliënt en zijn omgeving centraal. De behandeling is er op gericht om het systeem zodanig tot veranderen te bewegen, dat er een nieuw evenwicht kan worden gevonden. Daarbij wordt onder andere gebruik gemaakt van ervaringsgerichte therapie. Marjan heeft ruime ervaring in het behandelen van gezinnen met complexe problemen.

Eva van den Dries-Wisse

Eva van den Dries-Wisse

is algemeen directeur bij Kiek!. Zij houdt zich in Goes en Middelburg bezig met bestuurlijke, financiële en organisatorische zaken. Eva heeft een master en een doctoraat in de bestuurskunde en werkte als beleidsmedewerker, docent en zelfstandig ondernemer voordat zij in 2017 bij Kiek! aan de slag ging.

Ilse van den Brande

Ilse van den Brande

is Orthopedagoog en behandelt kinderen, jeugdigen en (jong) volwassenen voornamelijk op de vestiging in Middelburg. Ilse werkt vanuit een cognitief gedragstherapeutisch kader en ook vanuit de systeembenadering waarin het kind en de ouders/verzorgers samen aanschuiven in de behandelkamer.

Maartje Léon – van de Velde

Maartje Léon – van de Velde

is GZ psycholoog in opleiding en gespecialiseerd in kinder en jeugdigen en werkt op de vestiging in Middelburg. Zij behandelt kinderen en jongeren met diverse problemen, onder andere met cognitieve gedragstherapie. Tevens geeft zij begeleiding aan ouders. Maartje heeft ruime ervaring opgedaan met het behandelen van kinderen en jongeren met een beperking en hun gezinnen.

Astrid de Lange

Astrid de Lange

is psycholoog en behandelt kinderen, jeugdigen en (jong) volwassenen voornamelijk op de vestiging in Goes. Zij heeft ruime ervaring met diagnostiek en behandeling in de GGZ. Astrid werkt vanuit een cognitief gedragstherapeutisch kader en ook vanuit de systeembenadering waarin het kind en de ouders/verzorgers samen tijdens de behandelgesprekken aanwezig zijn. Ze behandelt onder andere kinderen met angst, stemmingsproblemen en autisme.

Richèl Jochems

Richèl Jochems

orthopedagoog en GZ psycholoog in opleiding. Zij heeft haar Master behaald aan de Universiteit Utrecht en werkt nu bij Kiek! op de vestigingen Goes en Middelburg. Zij behandelt kinderen, jeugdigen en jongvolwassenen als systeemtherapeut en daarnaast behandelt zij vanuit een cognitief gedragstherapeutisch kader. Richèl heeft ruime ervaring opgedaan in de jeugd GGZ (diagnostiek, begeleiding en behandeling), in het bijzonder in het werken met jongeren met antisociaal gedrag, onder andere in de jeugdzorg.

Paul van den Dries

Paul van den Dries

is onze office manager Goes. Ook neemt Paul de Backoffice taken voor zijn rekening. Verdere informatie volgt nog.

Paulien van Nijf-Westerhout

Paulien van Nijf-Westerhout

is Office Manager Middelburg. Ze houdt het overzicht over de taken van de frontoffice en voert deze samen met de directiesecretaresse Imre uit. Daarnaast houdt ze zich bezig met diverse taken van de backoffice. Op vrijdag neemt ze de telefoon aan.

Sanne Kamerik

Sanne Kamerik

is als orthopedagoog verbonden aan Kiek. Zij behaalde haar Master met Specialisatie Orthopedagogiek aan de Universiteit Leiden en keerde daarna terug naar haar Zeeuwse roots. Sanne is verantwoordelijk voor het afnemen van psychologisch onderzoek. Dit wordt ingezet wanneer er vragen zijn rondom de ontwikkeling van een kind. De hulpvraag is gericht op het verklaren van gedrag (Hoe komt het dat mijn kind zo moeilijk contact maakt? Hoe komt het dat mijn kind zich niet goed kan concentreren in de klas?) en op het geven van gerichte adviezen ten aanzien van de opvoeding, omgang met het kind en/of behandeling.

Joëlle Grootveld

Joëlle Grootveld

is onze kinder- en jeugdpsychiater met jaren ervaring binnen de kinder- en jeugdpsychiatrie. Ze volgde haar opleiding geneeskunde aan de Universiteit van Antwerpen. De specialisatie tot psychiater heeft ze binnen GGZ WNB gedaan en de aantekening tot K&J psychiater bij het Erasmus MC en Yulius. Nadien werkte ze als K&J psychiater bij diverse GGZ instellingen. Ze verricht psychiatrische diagnostiek en kan indien nodig medicatie voorschrijven. Ook geeft ze therapie, waaronder ook traumabehandeling met EMDR.

Ilona Oudenhuijsen

Ilona Oudenhuijsen

is psycholoog en behandelt kinderen, jeugdigen en (jong) volwassenen voornamelijk op de vestiging in Goes. Zij heeft ruime ervaring met diagnostiek en behandeling in de GGZ. Ilona werkt vanuit een cognitief gedragstherapeutisch kader en ook vanuit de systeembenadering waarin het kind en de ouders/verzorgers samen tijdens de behandelgesprekken aanwezig zijn. Ze behandelt onder andere kinderen met onder andere autisme, AD(HD), stemmingsproblemen en angsten. Ilona is tevens de Kiek! klachtenfunctionaris.

Lisa van den Dries

Lisa van den Dries

werkt als orthopedagoog in de vestiging van Kiek! in Middelburg. Na het afronden van de master Orthopedagogiek aan de Universiteit Utrecht keerde zij terug naar Zeeland. Lisa begeleidt kinderen en ouders, geeft opvoedondersteuning en voert psychologisch onderzoek uit. Ze werkt vanuit een systeemtherapeutische benadering, waarbij zij veel aandacht heeft voor de krachten van het kind, de ouders en de omgeving.

Imre In 't Veld

Imre In 't Veld

is directiesecretaresse. Imre komt uit Schouwen-Duiveland en heeft haar opleiding aan Albeda College afgerond in 2016. Zij bemant op alle werkdagen het Kiek! secretariaat (op woensdag in Goes, de rest van de dagen in Middelburg, en op Vrijdag tot 12.30 uur). Imre is verantwoordelijk voor het plannen van intakes, het aannemen van de telefoon, beantwoorden van emails en het verwerken van administratie rondom de behandelingen bij alle Kiek! vestigingen.

Elles Benthem

Elles Benthem

Werkt als orthopedagoog en systeemtherapeut in opleiding op de locatie in Goes. Zij heeft haar master behaald aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Zij heeft gewerkt in de jeugd GGz (diagnostiek en begeleiding) en in de jeugdzorg, waarbij zij vooral systeembehandeling voor jongeren en hun gezinnen heeft gegeven. Bij Kiek behandelt zij kinderen, jeugdigen en (jong)volwassenen vanuit een gedragstherapeutisch en systemisch kader. Tevens geeft zij begeleiding aan ouders.

Meer weten over Kiek?