Wie zijn wij?

Het Kiek team

Joëlle Grootveld

Joëlle Grootveld

is kinder- en jeugdpsychiater en directeur Zorg binnen Kiek. Ze volgde haar opleiding geneeskunde aan de Universiteit van Antwerpen. De specialisatie tot psychiater heeft ze binnen GGZ WNB gedaan en de aantekening tot K&J psychiater bij het Erasmus MC en Yulius. Ze werkt vanuit een integrale visie en wordt soms voor diagnostiek ingezet bij complexe problematiek. Ook kan ze medicatie voorschrijven, indien dit is geïndiceerd.

Eelke Joosten

Eelke Joosten

is GZ psycholoog, regiebehandelaar en praktijkopleider. Zij heeft ruime ervaring met kinderen en hun gezinnen, jeugdigen en (jong)volwassenen. Eelke zet therapievormen in zoals cognitieve therapie, EMDR, schema- en systeemtherapie, waarbij ze een goede onderlinge behandelrelatie het belangrijkste vindt. Eelke richt zich daarnaast op diagnostisch onderzoek naar persoonlijkheidsstoornissen en autismespectrumstoornissen. Zij is verder betrokken bij breder diagnostisch onderzoek in alle leeftijdsgroepen (tot 30 jr).

Maartje Léon – van de Velde

Maartje Léon – van de Velde

Maartje is GZ-psycholoog en coördinator behandelzaken. Ze heeft ruime ervaringen met het behandelen van zowel kinderen, jeugdigen als jongvolwassenen. Een systeemgerichte en psycho- therapeutische benadering staan centraal binnen de behandeling, waarbij ze diverse therapievormen inzet. Maartje hecht veel waarde aan de onderlinge behandelrelatie. Specifiek heeft Maartje veel kennis en ervaring opgedaan met het behandelen van mensen met traumagerelateerde klachten. Ook is zij betrokken bij diagnostisch onderzoek bij alle leeftijdsgroepen.

Richèl Jochems

Richèl Jochems

orthopedagoog en GZ psycholoog. Zij heeft haar Master behaald aan de Universiteit Utrecht en werkt nu bij Kiek! op de vestiging Goes. Zij behandelt kinderen, jeugdigen en jongvolwassenen als systeemtherapeut en daarnaast behandelt zij vanuit een cognitief gedragstherapeutisch kader. Richèl heeft ruime ervaring opgedaan in de jeugd GGZ (diagnostiek, begeleiding en behandeling), in het bijzonder in het werken met jongeren met antisociaal gedrag, onder andere in de jeugdzorg.

Sanne Kamerik

Sanne Kamerik

is als orthopedagoog en GZ psycholoog verbonden aan Kiek. Zij behaalde haar Master met Specialisatie Orthopedagogiek aan de Universiteit Leiden. Ze is verantwoordelijk voor het afnemen van psychologisch onderzoek. Dit wordt ingezet wanneer er vragen zijn rondom de ontwikkeling van een kind. De hulpvraag is gericht op het verklaren van gedrag en op het geven van gerichte adviezen ten aanzien van de opvoeding, omgang met het kind en/of behandeling.

Eileen Deijnen

Eileen Deijnen

werkt als GZ psycholoog en regie-behandelaar. Zij heeft zowel werkervaring opgedaan binnen het onderwijs (gedragswetenschapper) als binnen de specialistische-GGZ. Een systeemgerichte en psychotherapeutische benadering staan centraal binnen de behandeling. Hierbij laat zij haar behandeling aansluiten op de behoeften van de kinderen en hun gezinnen en (jong)volwassenen. Eileen richt zich daarnaast op diagnostisch onderzoek. Dit kan een startpunt zijn om verder richting te geven aan een behandeltraject.

Ilse van den Brande

Ilse van den Brande

is Orthopedagoog en behandelt kinderen, jeugdigen en (jong) volwassenen voornamelijk op de vestiging in Middelburg. Ilse werkt vanuit een cognitief gedragstherapeutisch kader en ook vanuit de systeembenadering waarin het kind en de ouders/verzorgers samen aanschuiven in de behandelkamer.

Ilona Oudenhuijsen

Ilona Oudenhuijsen

is GZ psycholoog i.o. en behandelt kinderen, jeugdigen en (jong) volwassenen voornamelijk op de vestiging in Goes. Zij heeft ruime ervaring met diagnostiek en behandeling in de GGZ. Ilona werkt vanuit een cognitief gedragstherapeutisch kader en ook vanuit de systeembenadering waarin het kind en de ouders/verzorgers samen tijdens de behandelgesprekken aanwezig zijn. Ze behandelt onder andere kinderen met onder andere autisme, AD(HD), stemmingsproblemen en angsten. Ilona is tevens de Kiek! klachtenfunctionaris.

Suzan Rijk

Suzan Rijk

Werkt als orthopedagoog bij Kiek! Ze heeft haar master behaald aan de Radboud Universiteit in Nijmegen en is vervolgens teruggekeerd naar Zeeland. Binnen kiek behandelt zij kinderen, jeugdigen en (jong)volwassenen. Ze werkt vanuit een cognitief-gedragstherapeutische en systemische benadering, waarbij het kind vaak samen met ouders/verzorgers naar behandelingen komt. Hierbij staat een goede onderlinge behandelrelatie voor haar voorop.

Mirjam Schrier-Rovers

Mirjam Schrier-Rovers

is sinds 2008 werkzaam als speltherapeut. Ze heeft in de GGZ gewerkt en bij jeugdzorg. Ook heeft Mirjam enkele jaren een eigen praktijk gehad samen met een collega speltherapeut. Momenteel volgt Mirjam de opleiding Theraplay en hoopt ook op dat gebied wat voor Kiek! te kunnen gaan betekenen.

Evi Dalebout

Evi Dalebout

Werkt van maandag tot en met donderdag als orthopedagoog bij Kiek! in Middelburg. Na het afronden van haar Master in Leiden en daar een aantal jaren gewerkt te hebben, keerde Evi terug naar haar roots in Zeeland. Evi is cognitief gedragstherapeut i.o. en gebruikt deze benadering in haar behandelingen. Daarnaast werkt ze vanuit een systemische benadering en vindt ze het belangrijk om ook aandacht te geven aan de sterkte kanten van een gezin, kind of jongvolwassene.

Marjan Ririhena-Sturm

Marjan Ririhena-Sturm

Werkt als systeemspecialist bij Kiek Zeeland Ze is werkzaam in Middelburg. In de behandeling staat de interactie tussen de aangemelde cliënt en zijn omgeving centraal. De behandeling is er op gericht om het systeem zodanig tot veranderen te bewegen, dat er een nieuw evenwicht kan worden gevonden. Daarbij wordt onder andere gebruik gemaakt van ervaringsgerichte therapie. Marjan heeft ruime ervaring in het behandelen van gezinnen met complexe problemen.

Lisa van den Dries

Lisa van den Dries

werkt als orthopedagoog in de vestiging van Kiek! in Goes. Na het afronden van de master Orthopedagogiek aan de Universiteit Utrecht keerde zij terug naar Zeeland. Lisa begeleidt kinderen en ouders, geeft opvoedondersteuning en voert psychologisch onderzoek uit. Ze werkt vanuit een systeemtherapeutische benadering, waarbij zij veel aandacht heeft voor de krachten van het kind, de ouders en de omgeving.

Helmine Poleij

Helmine Poleij

Helmine is orthopedagoog en behandelt kinderen en jeugdigen in de vestiging van Kiek! in Goes. Helmine heeft haar master Orthopedagogiek gehaald aan de Universiteit van Gent. Van oorsprong is zij logopediste en heeft veel ervaring in het werken met kinderen met taalproblemen. Daarnaast heeft zij zich gespecialiseerd in het behandelen van kinderen en jongeren met autisme. Zij werkt vanuit een systeem therapeutische benadering, waarbij zij aandacht heeft voor de krachten en talenten van het kind, de ouders en de omgeving. Ook is zij ReAttach therapeut.

Renée Gutlich

Renée Gutlich

is GZ psycholoog i.o. en behandelt kinderen en jongeren met diverse problemen vanuit een cognitief- gedragstherapeutisch en systeemtherapeutisch kader. Daarnaast geeft ze begeleiding aan ouders. Renée heeft de Master Klinische Kinder- en Jeugdpsychologie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam voltooid en daarna ervaring opgedaan in diagnostiek en het begeleiden van jongeren met matig tot zware verstandelijke beperking in combinatie met ontwikkelings- en gedragsproblematiek.

Julia Kieviet

Julia Kieviet

Julia is psycholoog. Tijdens haar studie aan de Universiteit Leiden is ze begonnen met specialiseren in de hersenontwikkeling van kinderen en jongeren en is dat ook na haar studie blijven doen. Julia werkt in de vestiging van Kiek! in Middelburg. Hier begeleidt ze kinderen en ouders vanuit een cognitief gedragstherapeutisch en systemisch kader.

Elles Benthem

Elles Benthem

Werkt als orthopedagoog en systeemtherapeut op de locatie in Goes. Zij heeft haar master behaald aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Zij heeft gewerkt in de jeugd GGz (diagnostiek en begeleiding) en in de jeugdzorg, waarbij zij vooral systeembehandeling voor jongeren en hun gezinnen heeft gegeven. Bij Kiek behandelt zij kinderen, jeugdigen en (jong)volwassenen vanuit een gedragstherapeutisch en systemisch kader. Tevens geeft zij begeleiding aan ouders.

Joline Buijsse

Joline Buijsse

werkt als orthopedagoog bij Kiek in Middelburg. Na het afronden van haar master Orthopedagogiek aan de Erasmus Universiteit heeft zij ervaring opgedaan binnen de specialistische GGz en het (speciaal) onderwijs. Joline behandelt bij Kiek kinderen, jongeren, (jong)volwassenen en hun ouders vanuit een systemische benadering. Joline hecht veel waarde aan het horen en begrijpen van ieders zorgen, maar heeft ook oog voor de krachten van een gezin.

Dagmar Froijen

Dagmar Froijen

Werkt als kinder- en jeugdpsycholoog bij Kiek! in Goes. Dagmar heeft haar master Psychologie gehaald aan Tilburg University en heeft ervaring opgedaan binnen de basis GGz en de specialistische GGz. Dagmar behandelt kinderen, jongeren en (jong)volwassenen en geeft opvoedondersteuning vanuit de Triple-P methode. Dagmar heeft aandacht voor een positieve benadering waarbij de krachten van het kind, de jongere en de ouders voorop staan. Ook behandelt ze met Re-Attach.

Eva von Rotz

Eva von Rotz

Eva loopt stage bij Kiek! op de locatie in Goes. Hier leert zij meer over de diverse behandelingen die binnen Kiek! worden aangeboden en houd ze zich voornamelijk bezig met de diagnostiek. Eva zit in de afrondingsfase van haar master Orthopedagogiek op de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Naomi Gaakeer-Rommens

Naomi Gaakeer-Rommens

Is onze backoffice en financieel medewerker. In 2014 heeft Naomi de opleiding Bedrijfseconomie aan de Hogeschool Zeeland afgerond. Naomi maakt deel uit van het ondersteuningsteam. Als backoffice medewerkster is zij verantwoordelijk voor de alledaagse administratieve taken en de boekhouding.

Marjolein Hollemans

Marjolein Hollemans

Marjolein Hollemans is sinds januari 2023 gestart als front-office medewerker. Maandag in Goes, dinsdag en woensdag in Middelburg Hiervoor werkte zij als Verzorgende IG in de ouderenzorg. Marjolein is werkzaam van maandag t/m woensdag en is verantwoordelijk voor het aannemen van de telefoon, inplannen van intakes, beantwoorden van e-mails en diverse administratieve taken rondom de behandelingen binnen Kiek. Dit doet zij samen met onze directiesecretaresse Imre.

Imre In 't Veld

Imre In 't Veld

is directiesecretaresse. Imre komt uit Schouwen-Duiveland en heeft haar opleiding aan Albeda College afgerond in 2016. Zij bemant op alle werkdagen het Kiek! secretariaat tot 12:30. Imre is verantwoordelijk voor het plannen van intakes, het aannemen van de telefoon, beantwoorden van emails en het verwerken van administratie rondom de behandelingen bij alle Kiek! vestigingen.

Paul van den Dries

Paul van den Dries

is onze office manager Goes. Hij heeft een achtergrond in facilitair management. Paul neemt de backoffice en de boekhouding voor zijn rekening. Hij maakt daarnaast deel uit van het ondersteuningsteam en zorgt er mede voor dat de organisatie soepel draait. Zo kunnen de behandelaren zich zo veel mogelijk met cliënten bezig houden, en zijn ze zo min mogelijk tijd kwijt aan administratie. Naast het onderhoud van onze locatie in Goes neemt Paul onder andere de ICT afdeling voor zijn rekening.

Eva van den Dries-Wisse

Eva van den Dries-Wisse

is algemeen directeur bij Kiek!. Zij houdt zich in Goes en Middelburg bezig met bestuurlijke, financiële en organisatorische zaken. Eva heeft een master en een doctoraat in de bestuurskunde en werkte als beleidsmedewerker, docent en zelfstandig ondernemer voordat zij in 2017 bij Kiek! aan de slag ging.

Bella Wisse

Bella Wisse

is Klinisch Psycholoog BIG en oprichter van Kiek. Sinds 2005 vervult zij de functie van regiebehandelaar in de jeugd en volwassen ggz. In het zorgprestatiemodel is zij indicerend regiebehandelaar, wat betekent dat zij (of 1 van de psychiaters bij Kiek) betrokken is bij alle cliënten van 18 jaar en ouder.

Ilse Nada

Ilse Nada

tekst volgt

Raad van commissarissen

Dhr. P. van Strien

Dhr. I.P.F. Meijer

Mw. J. Kleinepier

Meer weten over Kiek?